Coachbuilt x Williams Racing

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Coachbuilt Whiskey i Williams Racing najavili su inauguracijsko izdanje svoje ograničene serije viskija kojim odaju počast Williams Racingu i njegovoj bogatoj baštini. To je 18 godina star miješani škotski viski koji ima 48% ABV i odležava u mješavini ex-Sherry i ex-Bourbon bačvi.

Ova dinamična suradnja spaja dva inovatora u njihovim domenama – stručnost Williams Racinga u inženjeringu motosporta sa strašću za preciznošću i umijećem izrade koju utjelovljuje Coachbuilt.

“Planiranje našeg prvog izdanja vrhunac je mog sna da spojim svoje dvije velike strasti: utrke i škotski viski” rekao je Jenson Button, suosnivač Coachbuilta i F1 svjetski prvak.

Coachbuilt je poznat u cijelom svijetu po svom jedinstvenom pristupu miješanju viskija – tekućina dolazi iz svih pet regija u Škotskoj u kojima se proizvodi viski, uključujući Speyside, Highland, Islay, Campbeltown i Lowlands.

Smješteno u prigodnoj boci koja će zasigurno pobuditi zanimanje ljubitelja utrka, dizajn pakiranja temelji se na FW18, jednom od najuspješnijih i kultnih automobila Williams Racinga.

Uspjeh FW18 prkosio je cijeloj eri utrka, a Coachbuilt odaje počast automobilu i broju uz slavljeničku mješavinu viskija – sazrijevanih više od 18 godina. Također slavi dugu i uspješnu vezu između Williamsa i Jensona, koja je započela 2000. kada mu je tim pružio priliku za proboj u Formuli 1.

Coachbuilt Williams 18-Year Old Blended Scotch Whisky prodaje se za £230 za bocu od 700 ml. Globalno će biti pušteno samo 3000 boca.

 

Source and photo: williamsf1.com

Koristimo kolačiće za analiziranje našeg prometa i prikupljanje unesenih podataka na kontakt stranici. View more
Prihvati
Odbij
Scroll to Top