The Singapore EDITION

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Smješten u enklavi Cuscaden, The Singapore EDITION hotel, zamišljen je kao miran zeleni bijeg od užurbanosti Orchard Roada. Kada jednom uđete u hotel, lako je zaboraviti da se nalazite upravo na najpoznatijoj ulici za zabavu i shopping u Singapuru.

Edition Hotels je zamisao hotelijera i ikone noćnog života Iana Schragera. Schrager, koji je ujedno i osnivač legendarnog noćnog kluba Studio 54 u New Yorku, sukreirao je brend u suradnji s Marriott Internationalom. S ovim posljednjim otvaranjem u Singapuru, trenutno upravlja sa 17 hotela širom svijeta u gradovima poput Londona, Barcelone, New Yorka, Miamija, Šangaja, Tokija i Rima.

“Edition Hotels je neočekivana i osvježavajuća kolekcija jedinstvenih hotela koji redefiniraju kodove tradicionalnog luksuza. Cilj nam je prikupiti najbolje od restorana i zabave, usluga i pogodnosti ‘sve pod jednim krovom’osiguravajući da je svaki objekt jedinstven, odražavajući najbolji kulturni i društveni milje svoje lokacije i vremena,” rekao je Josh Fluhr, globalni direktor Edition Hotela.

Interijer hotela osmišljen je od strane Schragera i tvrtke za dizajn interijera Cap Atelier – ostaju vjerni DNK-u sofisticiranosti i bezvremenskog stila brenda Edition. Lokalni detalji uključeni su u sve, kao što je obilje zelenila, što je znak reputacije Singapura kao grada vrtova. Prozori od poda do stropa obloženi su širokim ravninama rešetki na plantažama, koje podsjećaju na tropsko ljetovalište.

Prostori za zabavu i F&B dizajnirani su tako da dočaraju zabavnu i energičnu atmosferu. Dok tipično hotelsko predvorje može biti prilično standardno, ono u The Singapore EDITION je namijenjeno kao mjesto okupljanja, zajedno s barom i stolom za biljar. Bar je okupan ružičastim sjajem, stiliziran kristalnim posudama i skulpturama inspiriranim Laliqueom. Izrađen od Calacutta mramora, stol za bilijar ružičaste boje privlači pažnju, a kožne stolice i svjetiljke Christiana Liaigrea naglašavaju prostor.

Spiralno stubište na ulazu u hotel vodi dolje do prepoznatljivog bara, Punch Room, koji poslužuje jedinstveni punch koktel jelovnik inspiriran začinima jugoistočne Azije i maštovite barske zalogaje. Intimni bar u stilu speakeasy obavijen je nijansom Yves Klein plave boje, dok su zidovi i stropovi obloženi hrastovim pločama.

Hotel ima ukupno 204 sobe za goste raspoređene na šest katova. Sobe i apartmani dizajnirani su tako da odišu smirujućim i umirujućim osjećajem, s minimalističkim dizajnom i neutralnom paletom boja. Gosti se također mogu uputiti u toplice na drugom katu na nježan tretman, koji sadrži sedam soba za tretmane, sobe za presvlačenje za njega i njezinu osobu, vitalne termalne bazene, ledenu fontanu, salon za opuštanje te saunu i parnu kupelj, a hotelski bazen i krovna terasa jedan su od vrhunaca objekta.

U sljedeće dvije godine, hotelska marka Edition “doživjet će svoj najneobičniji skok rasta dosad, očekujući da će se udvostručiti u veličini na 30 hotela na tri kontinenta” rekao je Fluhr. Osim posljednjeg otvaranja u Singapuru, dvije nove lokacije službeno će biti otvorene u siječnju 2024., jedna u meksičkoj Riveria Maya, smještena unutar luksuznog kompleksa Kanai, a druga u Ginzi, u Japanu.

“Svaki će hotel ostati originalan i autentičan kako bi održao obećanje našeg brenda. Cilj je uvijek slaviti duh lokacije, osjećaj zajedništva i dušu, pružajući gostima iskustva koja osjećaju mjesto, ali nastavljaju izazivati ​​status quo i održavaju našu poziciju najpopularnije hotelske marke na svijetu” rekao je Fluhr. Više o The Singapore EDITION hotelu pogledajte ovdje.

 

Source and photos: cnaluxury.channelnewsasia.com/editionhotels.com

Koristimo kolačiće za analiziranje našeg prometa i prikupljanje unesenih podataka na kontakt stranici. View more
Prihvati
Odbij
Scroll to Top