Adare Manor Hotel & Golf Resort

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Adare Manor neogotičko je arhitektonsko remek-djelo, smješteno na obalama rijeke Maigue, u okrugu Limerick u Irskoj. Nekoć obiteljsko sjedište grofova od Dunravena, danas je to luksuzni hotel i golf resort s pet zvjezdica, raskošno opremljen namještajem u georgijanskom stilu i vrhunskim umjetničkim djelima.

Izgrađen 1832., hotel je nekoć bio privatno imanje Lorda i Lady Dunraven, a 1988. pretvoren je u luksuzni hotel.

Neposredno izvan vrata dvorca, šarmantno selo Adare prekrasan je spoj tradicionalnih slamnatih koliba, antikvarijata, butika i pubova. Idealno smješten na ulazu prema jugozapadu i samo 30 minuta od zračne luke Shannon, Adare Manor pruža veličanstvenu bazu iz koje možete istražiti neke od najzanimljivijih znamenitosti Irske.

Pomno osmišljene sobe i apartmani luksuznog hotela individualno su dizajnirani s veličanstvenim namještajem, prostorima za sjedenje i povijesnim detaljima, prožeti modernom tehnologijom.

Za ekskluzivno gastronomsko iskustvo, The Oak Room poslužuje jela suvremene irske kuhinje u blagovaonici s pogledom na rijeku Maigue. Restoran Carriage House u središte pozornosti stavlja lokalnu kuhinju pripremljenu od najsvježijih namirnica. Tack Room je nedavno otvoren s ležernim okruženjem za lagane zalogaje, zajedno s velikim izborom irskog viskija, koktela i craft piva. The Drawing Room je odredište za jutarnju kavu, lagane obroke i osvježenje koje se navečer pretvara u elegantan koktel ambijent, dok je The Gallery odredište za pravi irski poslijepodnevni čaj.

Pružajući mirno okruženje prožeto irskim utjecajima, The Spa at Adare Manor nudi luksuzne i revitalizirajuće tretmane lica, masaže i spa tretmane, kao i bar za manikuru i pedikuru te unutarnji bazen.

Na imanju od 840 hektara nalazi se golf igralište koje je dizajnirao Robert Trent Jones stariji. Nudi se i ribolov pastrva na rijeci Maigue, gađanje glinenih golubova, streličarstvo, sokolarstvo i kino s filmskim projekcijama.

Adare Manor je graciozan svijet za sebe, neogotička palača okružena s 840 hektara francuskih vrtova, parkova i rijeke Maigue, a sve manje od tri sata od Dublina. Klasično europski, elegantan je bez trunke istančanosti, osobito u luksuznim sobama i apartmanima. Poseban fokus je na golfu, ovdje će se 2027. igrati Ryder Cup – natjecanje u golfu koje se igra svake dvije godine između timova iz Europe i Sjedinjenih Država. Više o Adare Manor pogledajte ovdje.

 

Source and photos: guide.michelin.com/adaremanor.com

Koristimo kolačiće za analiziranje našeg prometa i prikupljanje unesenih podataka na kontakt stranici. View more
Prihvati
Odbij
Scroll to Top