BLUEPHIRE by Turredi

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

S 45 godina iskustva u izgradnji luksuznih jahti za slavne talijanske marke kao što su Sanlorenzo, Codecasa i Benetti, Tureddi je sada krenuo na novo putovanje kako bi uspostavio vlastiti brend. Ovaj hrabar potez ima za cilj stvoriti flotu od 30-60 metara polu-prilagođenih jahti, nadovezujući se na njihovu opsežnu stručnost i predanost kvalitetnoj izradi.

Dizajniran od strane renomiranog Christiana Leyka, ova 34-metarska jahta ima elegantan, nisko spušten profil koji odiše sportskom elegancijom.

Jedna od istaknutih značajki BLUEPHIRE-a je njen inovativni stakleni salon. Ovaj se prostor potpuno otvara na oba kraja, nudeći besprijekorno unutarnje i vanjsko životno iskustvo koje je savršeno za krstarenje Mediteranom. Jahta je dugačka 34 metra, s dužinom vodene linije od 27 metara, širinom od 6,9 metara i gazom od 1,3 metra. Ima bruto tonažu od 230 GT, što osigurava dovoljno prostora za luksuzan život.

Ispod svoje elegantne vanjštine, BLUEPHIRE pokreću dva motora MAN V8 1000HP, omogućujući brzinu krstarenja od 14 čvorova i najveću brzinu od 16 čvorova, s dometom od 450 nautičkih milja. Za one koji žele veće performanse, dostupna je alternativna postavka motora s dva motora MTU 16V 2000 M96L, sposobnih za postizanje brzine krstarenja od 25 čvorova i maksimalne brzine od 35 čvorova, s dometom od 370 nautičkih milja.

BLUEPHIRE je dizajnirana imajući na umu mediteranski način života, s naglaskom na boravak na otvorenom i aktivnosti u moru. Elegantne linije jahte nisu zaklonjene flybridgeom, što joj daje izgled i dojam sportskog automobila na moru. Sadrži ležaljke, jednostavan pristup vodi, dovoljno prostora za vodene igračke, bar i promišljeno dizajniran dnevni boravak u kojem se može uživati ​​i na sidru i u plovidbi.

Unutra, BLUEPHIRE je primjer modernog luksuza. Velika pažnja posvećena je prirodnom osvjetljenju i inovativnim sustavima rasvjete, stvarajući svijetlu i primamljivu atmosferu. Glavni dnevni boravak uključuje udoban salon, blagovaonicu na desnom boku i bar na lijevoj strani. Otvorena i primamljiva pilotska kućica postala je omiljeno mjesto za goste, čak i kada nisu za kormilom.

Jedan od najprivlačnijih aspekata BLUEPHIRE-a je njen potencijal za prilagodbu. Vlasnici mogu prilagoditi jahtu svojim željama, od shema boja do specifičnih detalja, osiguravajući personalizirano iskustvo plovidbe. Raspored nudi fleksibilnost, stvarajući dnevni boravak nalik potkrovlju na palubi i ispod.

Tureddijeva ambicija i stručnost u izgradnji potpuno prilagođenih projekata od čelika i aluminija za etablirane brendove čini ih jedinstvenim mjestom na tržištu luksuznih jahti. S objektima svjetske klase i predanošću izvrsnosti, Tureddi je spreman odmah krenuti u nove gradnje, pružajući besprijekorno i učinkovito iskustvo vlasnicima.

Njihova sposobnost brzog pokretanja potpuno prilagođenih projekata znači da vlasnici mogu vidjeti kako njihove jedinstvene vizije oživljavaju bez odlaganja. Ova predanost realizaciji dizajna po narudžbi izdvaja Tureddi i obećava uzbudljivu budućnost za ovaj brend u industriji luksuznih jahti.

 

Source and photos: luxexpose.com/turredigroup.com

Koristimo kolačiće za analiziranje našeg prometa i prikupljanje unesenih podataka na kontakt stranici. View more
Prihvati
Odbij
Scroll to Top