NOVITEC Maserati MC20 Cielo

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

NOVITEC je dobro poznat po pretvaranju izvanrednog u iznimno. Uz slavnu povijest izrade poboljšanja po narudžbi za najekskluzivnije automobile na svijetu, ovaj njemački stručnjak ponovno je zadivio entuzijaste svojim najnovijim remek-djelom: NOVITEC Maserati MC20 Cielo.

Na prvi pogled, MC20 Cielo odiše aurom sportske sofisticiranosti. Ipak, u rukama NOVITEC-a, ovaj dvosjed s pomičnim krovom prolazi kroz metamorfozu, pojavljujući se s još više zadivljujuće i individualnije privlačnosti. Dodavanje posebno izrađenih karbonskih komponenti za poboljšanje aerodinamike ne samo da pojačava estetsku privlačnost automobila, već i poboljšava njegove performanse na cesti.

Središnje mjesto u ovom paketu poboljšanja su visokotehnološki kovani kotači NOVITEC NF11, koji se mogu pohvaliti promjerom od 21 inča. Razvijeni u suradnji s renomiranim američkim proizvođačem Vossenom, ovi kotači ne samo da odišu luksuzom, već osiguravaju i optimalne performanse. Svaki je kotač pomno izrađen kako bi savršeno ispunio raspoloživi prostor ispod lukova, poboljšavajući i njegov stav i upravljanje.

Ispod haube nalazi se twin-turbo V6 motor postavljen u sredini, koji pruža nevjerojatnu snagu od 523 kW / 711 KS i najveći okretni moment od 818 Nm, katapultirajući sportski automobil s otvorenim krovom od 0 do 100 km/h za samo 2,8 sekundi. S najvećom brzinom većom od 325 km/h, MC20 Cielo plijeni pažnju i na stazi i na otvorenoj cesti.

Za najizbirljivije sladokusce, NOVITEC nudi ekskluzivnu opciju: ultra-lagani ispušni sustav proizveden od izuzetno lagane INCONEL legure, opcijski dostupan s 999 finom pozlatom, simbolizirajući luksuz i performanse u jednakoj mjeri.

Za one koji traže vrhunac luksuza, NOVITEC nudi velik izbor boja i materijala za interijer, pružajući odraz jedinstvenog stila i osobnosti svog vlasnika.

 

Source and photos: luxexpose.com

Koristimo kolačiće za analiziranje našeg prometa i prikupljanje unesenih podataka na kontakt stranici. View more
Prihvati
Odbij
Scroll to Top