Mansory P900 EWB Gold Edition

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mansory je predstavio svoju najnoviju verziju, P900 EWB Gold Edition, prikazujući spoj snage i luksuza. Ovaj ekskluzivni model, temeljen na Mercedes-Benz AMG G63, može se pohvaliti povećanjem snage na 900 KS i 885 lb-ft okretnog momenta, tjerajući vozilo od 0 do 100 km/h za samo 3,3 sekunde – s najvećom brzinom od 250 km/h.

Dizajniran s najvišom razinom luksuza na umu, P900 EWB Gold Edition ima šasiju s 20 cm produženim međuosovinskim razmakom, što pruža dodatni prostor za raskošnu kabinu s jednim sjedalom. Stražnja vrata su redizajnirana kako bi se spojila na stražnjoj strani, uključujući jedinstvenu tehnologiju mekog zatvaranja za dodatni dašak elegancije. Druge značajne značajke vozila uključuju IWC sat i zvjezdano osvijetljen krov s kartom svijeta, koji je također položen na prednju i stražnju središnju konzolu od karbonskih vlakana.

Najnovija ponuda Mansoryja stoji kao izjava o luksuzu i performansama, a brend obećava “još puno toga“. Iako Mansory nije dao službenu izjavu, a budući da je vozilo jedno od jednog, možemo samo pretpostaviti da je to bila narudžba za posebnog klijenta. Više o vozilu pogledajte ovdje.

 

Source and photos: hypebeast.com/mansory.com

Koristimo kolačiće za analiziranje našeg prometa i prikupljanje unesenih podataka na kontakt stranici. View more
Prihvati
Odbij
Scroll to Top