TAG Heuer Monaco Skeleton Chronograph

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

TAG Heuer predstavio je novu verziju svog Monaco Skeleton Chronographa u crnom DLC titanu. Vjerojatno jedan od trenutno najprepoznatljivijih satova koji postoje, Monaco je i dan danas omiljen.

Debitirajući 1969. godine, preuzeo je ime po Velikoj nagradi Monaka, ali njegova popularnost nije doista porasla sve dok ga nije nosio na ruci Steve McQueen u filmu Le Mans iz 1971.

U znak proslave F1 Velike nagrade Monaka 2024, TAG Heuer predstavio je novo izdanje. Iako je cjelokupni dizajn kućišta identičan svim klasičnim modelima u liniji, kvadrat veličine 39 mm x 39 mm, ovdje je izrađen od pjeskarenog titana stupnja 2. S obzirom na debljinu od 15 mm i duljinu od 47,4 mm, Monaco je sat s određenom prisutnosti, a upotreba laganog titana svakako pomaže u ovom kontekstu. Za ovo novo izdanje, kućište je presvučeno crnim DLC-om, uključujući krunicu (na 3 sata). Sat je zadržao svoj klasični ukošeni safirni kristal na vrhu i vodootpornost od 100 m.

Ovo novo tamnoplavo izdanje TAG Heuer Monaco Skeleton Chronographa sada je dostupno kao dio stalne kolekcije po cijeni od 11.400 EUR. Više o satu pogledajte ovdje.

 

Source and photos: monochrome-watches.com/tagheuer.com

Koristimo kolačiće za analiziranje našeg prometa i prikupljanje unesenih podataka na kontakt stranici. View more
Prihvati
Odbij
Scroll to Top