120 Viper

Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ISA Yachts – talijansko brodogradilište luksuznih superjahti osnovano je 2001. godine kao odgovor na rastuće tržište superjahti po narudžbi. Svaka ISA superjahta jedinstveno je dizajnirana prema specifikacijama svog vlasnika i izgrađena od najkvalitetnijih materijala, namještaja i završnih obrada.

Sada su predstavili svoju liniju Viper, gdje su se udružili s hvaljenim dizajnerom Fulviom De Simonijem, koji je odgovoran i za vanjski i za unutarnji dizajn linije.

Glavni model, 38-metarski 120 Viper, predviđen je za isporuku 2026. Sa smanjenim gazom od samo 1,5 metara, ovo plovilo idealno je za plovidbu plitkim vodama poput onih na Karibima. Kupci mogu birati između tri motora MAN ili MTU, omogućujući 120 Viperu da postigne najveću brzinu od 33 čvora i brzinu krstarenja od 26 čvorova.

120 Viper podijeljen je u tri različite zone, od kojih svaka nudi jedinstveni spoj funkcionalnosti i luksuza. Na razini mora, krmeni dio ima višenamjensku funkciju, koji služi i kao stepenica za kupanje i kao prolaz. Uz dvije bočne stepenice gosti će pronaći prostrano sunčalište okrenuto prema krmi i dnevni boravak s udobnim sofama i stolićem za kavu. Bočni balkoni koji se otvaraju povećavaju prostranost i životnu udobnost ovog područja. Treća zona ima vanjski stol za do osam osoba, nadopunjen kombiniranom krmenom kuhinjom i šankom, savršenim i za formalne večere i za neformalna okupljanja. Zatamnjena staklena pregrada dodaje svestranost, što ga čini prikladnim za show cooking i koktel zabave.

Kako bi se optimizirao unutarnji prostor, 120 Viper ima jedan prolaz s lijeve strane koji vodi do pramca. U sredini broda, u blizini salona, ​​dodatni balkon koji se otvara nudi prekrasan pogled iz unutarnjeg prostora za sjedenje. Na pramcu, kružni bazen okružen je ležaljkama i sofama, stvarajući idilično mjesto za opuštanje.

Unutra, glavna paluba dočekuje goste s kombiniranom jedinicom bar-kuhinje prije nego što vodi do svijetlog salona, ​​zajedno s prozorima od poda do stropa, polukružnim sofama i foteljama. Okrugli stol sa deset sjedećih mjesta pridonosi luksuzu. Kormilarnica je smještena naprijed na glavnoj palubi, sa stubištem koje vodi do donje palube. Tu su četiri dvokrevetne kabine s vlastitim kupaonicama i vlasnička kabina s duplim kupaonicama. Vlasnička kabina može se konfigurirati na sredini broda, koristeći punu širinu od 7,9 metara, ili na pramcu s velikim ormarom za hodanje.

Prostorije za posadu, koje se sastoje od tri kabine s privatnim kupaonicama za četiri člana posade i kapetana, strateški su smještene u blizini kuhinje kako bi se osigurala privatnost gostiju. Tender od 5 metara smješten je u garaži s desne strane, upotpunjujući opsežne pogodnosti plovila. Više o ISA jahtama pogledajte ovdje.

 

Source and photos: luxexpose.com/isayachts.com

Koristimo kolačiće za analiziranje našeg prometa i prikupljanje unesenih podataka na kontakt stranici. View more
Prihvati
Odbij
Scroll to Top